Den ejendommelige side

DEN EJENDOMMELIGE SIDE

Bregnevej 10

Huset set fra haven .

Overskrift 1

Den gang havde vi en frodig køkkenhave.

I 1978 købte vi Bregnevej 10 i Sakskøbing. Det er bygget 1968.

Huset havde allerede haft 3 ejere, selv om det kun var 10 år gammelt.
Den første ejer, og som lod huset bygge, døde ganske kort tid efter at det stod færdigt.

Derefter købte en ældre dame det. Hun havde tidligere haft  en broderiforretning i Sakskøbing.
Ifølge nogle af vores gamle naboer fra Bregnevej, var det sidste hus som blev bygget på Bregnevej. Jeg husker ikke hvad årsagen var. Men grunden lå tom et år.

Derefter blev det overtaget af Frank Jensen, tidligere brugsuddeler ved Sakskøbing brugs.
Denne famile byggede til husset så det gik fra 90 m2 til ca  120m2. Men alligevel blev huset for småt til dem. Derefter solgte de huset til os.
Vi havde ingen børn på det tidspunkt, så her var plads nok.Vi overtog det i 1978. Her blev vores 3 børn født, men efter at vores datter blev født, følte vi at pladsen var foralt trang. Vi kom til at bo der i 16 år.

Vi gik på jagt efter et meget større hus. Vi kørte rundt i hele kommunen,  og så på huse, men fandt ikke noget som rigtig kunne friste os. Men pludselig blev en ejendom på Guldborgvej til salg.  Den var stor, hele ejendommen var over 400 m2. Læs mere under afsnittet om Guldborgvej 36.
I luftninie var der kun 50 m.

Vi valgte imidlertid, ikke købe huset i første omgang, det virkede lidt kompliceret med udlejning af værelser, og så lå det lige ud til hovedvejen, og på os som havde boet på en stille villavej i mange år. Virkede det farligt, med 3 børn, hvoraf den yngste kun var 2 år, at bosætte sig ved den langt mere trafikerede Guldborgvej.

En aften  ca ½ år senere, var vi ude at gå en tur, min mand siger pludselig: Gad vist om huset stadig er til salg, og så gik vi en  tur hen for forbi. Salgsskiltet sad stadig i vinduet. Vi fik pludselig den lyse ide, man kunne da bare sætte et hegn op, ved den åbne have. Så var det pludselige ikke farligere at bo der end på stille villavej.
Nu kom der skred i sagerne. Jeg gik op og fik nogle papirer hos ejendomsmægleren. De så rigtig interessandte ud. Vi kom til rundvisning i huset, og vi blev helt ellevilde, det var bare lige det vi havde søgt.

5. december 1994 byttede vi bogstaveligt hus. Gorm flyttede ud af sit barndomshjem, og hen i vores hus på Bregnevej, Vi flyttede ind. Det var et voldsom menageri. Men alle kom på plads.














Vi var glade for at bo på Bregnevej. Men gaden eller måske hele kvarteret, havde nogle "børnesygdomme". Der var meget tit noget galt med diverse rør. Her vises Flemming igang med at grave ned eller op efter et eller andent rør som var utæt.

susanne mortensen 29.12.2014 12:20

fin side

Nyeste kommentarer

01.11 | 15:25

Interesant og hyggeligt sted 😊👍

01.10 | 03:47

En oplevelse at se denne side

29.09 | 16:45

Teddy arbejdede på den bog, lige så langt jeg kan huske, og han inspirede ...

28.09 | 12:38

Til Susanne Mortensen. Nej Tak, min kone er i samme slægt som som n...